"...may it be an evening star, shines down upon you..."

2008.03.22. 20:53 | Eva.Katus | 1 komment

Khm... gyönyörűen betábláztam magam...
Holnap reggel jönnek Nóriék, s el akarnak vinni, öm.... asszem Gyopárosfürdőre. Bár úgy 8 éve nem voltam strandon, és nem is igazán hiányzik az életemből, szóval tök nyugodtan alszok nélküle, azért megyek... :)
Délután elméletileg a mozi a soros, ott is régen voltam. Tulajdonképpen csak Nórival járok moziba, és mivel elég ritkán találkozunk, úgy évente egyszer-kétszer látok mozit. Na mindegy.
Következő nap, vagyis hétfőn jön a Zola. Azzal csak annyi baj van, hogy képes lesz meglocsolni, na, azért meg nagyon-nagyon-nagyon-nagyon-nagyon haragszom. Bosszúból majd nem kap pizzát. De azért imádom!! (L) Nagyon :-) 
Marad egy teljes egész napom arra, hogy takarítsak (ez egyébként mai program volt, de nagy úr a Stronghold....), tanuljak, regenerálódjak meg egyéb hülyeségek.  Jah, nem.... kedden én megyek Csorvásra. Oké, program letudva.
Szombat reggel jön a Neotonos Petyám, koncertezünk egyet a környéken, vagyis hát Orosházán.... Másnap jön a Balázs, akit illik elszállásolnom, mivel a látogatott illető nem tud számára alvóhelyet biztosítani. Mondjuk a pizzák, meg az átbeszélgetett/ nevetett/ horkolt/ bunkózott éjszakák kezdenek hiányozni... :)

Édes Cicafiú! ÉN (!!) érzem magam megtisztelve... :) (L) 36 óra! Kibírjuk! CSóóók!

A bejegyzés trackback címe:

https://evakatus.blog.hu/api/trackback/id/tr20392756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása