Egyébségek

2008.04.18. 14:03 | Eva.Katus | Szólj hozzá!

Höhh! Nem állok bukásra semmiből ;-)
Szóval.... rég írtam errefelé, dehát felkellett tornázni a bukásokat kettesre. Már kettes is aligha akad... Bibííí...
Tehát... volt 3 csodálatos napom - vasárnap-hétfő-kedd. Vasárnap arra kellett volna ébrednem, hogy Zoli beállít, de mivel előtte anyáékat is ébresztenem kellett, plusz elköszönni tőlük (mentek mamával Pestre) nem igazán sikerült eltalálni a "Zoli ébreszt" epizódot. Aztán fetrengtünk - na szóval, pihengettünk - és este elindultunk hangversenyre. Na hát az fenomenális volt! (L)Bach-Air(L) Jah, meg Brahms Magyar táncikái ;-). Aztán Balázs várt a ház előtt, feljöttünk, és Zolival közösen megitták a kakaómat. No de mindegy. Aztán úgy csináltak, mintha harcolnának, vagy mi, s mivel nem igazán lehetett tőlük aludni, inkább néztem, ahogy NEM gyilkolják egymást.
Másnap reggel Balázs ment, mi meg Zolival nekiálltunk szobát festeni. Jah, még előző nap kipakoltunk a szobámból, hogy ne kelljen körbefesteni a bútorokat, bár egy szekrény így is maradt, mivel az nagyon húzós volt. Szóval az körbe lett festve. Este hullaként estünk az ágyba aludni, elvégre rohadt fárasztó volt végigfesteni a szobát. Kedden elkezdtük visszapakolászni a dolgokat, rend az mondjuk nem volt, mert a sok szekrényről leszedett kacat mind a szoba közepén volt. De azért szép lett.

A sok - és eléggé megerőltető!!  - munka után jött is egy kis betegség, kihevertem, asszem...


A bejegyzés trackback címe:

https://evakatus.blog.hu/api/trackback/id/tr81431471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása